Skip to content

WoW Worldsoul Saga Υπηρεσίες Ωθηση

Home – WoW Worldsoul Saga

Τι είναι καλό, αγαπητέ πελάτη; Ονομάζομαι Librarian Husky και πρόκειται να σας παρουσιάσω τις εξαιρετικές υπηρεσίες ενίσχυσης WoW Worldsoul Saga. Εδώ, μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε επιθυμητή δραστηριότητα σε αυτήν την ενημέρωση, να λάβετε οποιαδήποτε στοιχεία (με υψηλά επίπεδα) και να ανεβείτε επίπεδο τον υπέροχο WoW χαρακτήρα σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε.

ImageSKUSummaryLinkTags
Buy Account Name and Surname Change Service
Any Battle net account name change service
Character Transfer possibility from another accounts
Customer’s Choice
Go to the page01. TOP 2
Hourly Driving of your Character
Leave all your daily stuff to Huskyboost
Totally custom offer
Go to the page02. TOP 3
Rent (Hire) a a Pro. Player
Play with top rating player from PvE or PvP
Any role, class and spec for your group
Flexible schedule
Go to the page02. TOP 3


Αυτό το Worldsoul Saga είναι μια νέα μεγάλη ιστορία στο θρυλικό World of Warcraft. Αυτή η ιστορία θα γίνει σε τρία μέρη και θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια στο παιχνίδι. Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής (η ομάδα του HuskyBoost έκανε έρευνα σχετικά με αυτό, ώστε να είστε καλά ενημερωμένοι). Αυτό το έπος θα έχει τρία μέρη και θα πει μια μεγάλη ιστορία. Γιορτάζει τα είκοσι χρόνια του World of Warcraft και μας προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει στις χώρες του Azeroth.

Οι δραστηριότητες WoW Worldsoul Saga ενισχύονται σε φθηνή τιμή

Μπορείτε να γίνετε μέρος της νέας κούρσας που ονομάζεται Earthen, να δοκιμάσετε Delves (μικρές περιπέτειες στον κόσμο), να επιβιβαστείτε στο τρελό επίπεδο του ογδόντα (το προηγούμενο ήταν lvl seventy ως καπάκι) με νέες δεξιότητες και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα Warbands για να βοηθήστε όλους τους χαρακτήρες WoW. Υπάρχει επίσης ένας νέος τρόπος για να πετάξετε με πολλές βάσεις. Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που θα ολοκληρώσουμε γρήγορα την παραγγελία σας εδώ στο HuskyBoost. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις ενισχυτικές προσφορές μας για αυτήν την ενημέρωση του WoW.

The War With Ενισχύει τις υπηρεσίες για το Worldsoul Saga

Το HuskyBoost μπορεί να σας κάνει την εξερεύνηση για όλες τις ζώνες παιχνιδιού στην ενημέρωση και να ξεκλειδώσετε όλα τα επιθυμητά αντικείμενα, μυστικά και τρεξίματα (για μπουντρούμι και επιδρομή) μέσα σε λίγες ώρες. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν μέρη κάτω από το έδαφος των εδαφών του Azeroth, όπως τα ακόλουθα:

  • Ένα μέρος που ονομάζεται Khaz Algar, όπου ζει ο Γήινος;
  • Ζώνη παιχνιδιού Ringing Deeps κάτω από τον Khaz Algar;
  • Ζώνη παιχνιδιού Hallowfall κάτω από το Ringing Deeps;
  • Η Azj-Kahet είναι η μεγάλη πόλη των Νερουβιανών.

Πλήρης εξήγηση της ιστορίας του Worldsoul Saga

Η ιστορία αφορά την προστασία του θρυλικού Azeroth από τις σκοτεινές δυνάμεις από κάτω και την αντιμετώπιση των παλιών κακών στην αυτοκρατορία των Νερουβικών. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, και στην πραγματικότητα είναι αν πηγαίνετε μόνοι σας, αλλά με το HuskyBoost, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τη θρυλική αποστολή της σωτηρίας του Azeroth.

Λεπτομέρειες για τα μεσάνυχτα της νέας σεζόν

Αυτό το μέρος φέρνει τους παίκτες πίσω στις παλιές χώρες του Quel’Thalas. Πρόκειται για τη συγκέντρωση των φυλών των Ξωτικών του Azeroth. Εκεί, θα μπείτε βαθιά στην παράδοση αυτής της σεζόν και θα κάνετε μια στρατηγική για το πώς να σταματήσετε τις θανατηφόρες δυνάμεις να καταστρέψουν το υπέροχο Azeroth μας.

Πληροφορίες για τον τελευταίο Τιτάνα – το τελευταίο κεφάλαιο

Οι παίκτες πηγαίνουν στις κρύες χώρες του Northrend. Αυτό το μέρος βοηθά τους παίκτες να μάθουν περισσότερα για τους Τιτάνες και την επιστροφή τους στις θρυλικές χώρες του Azeroth. Θα αλλάξει τη γνώμη των παικτών για τους Τιτάνες. Όλα τα μέρη ακούγονται τόσο συναρπαστικά και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε εδώ στο HuskyBoost. Απλώς παραγγείλετε το boost μας για αυτήν τη σεζόν – και θα βελτιώσουμε γρήγορα τον χαρακτήρα σας, για παράδειγμα, ή θα ολοκληρώσουμε εντελώς αυτήν τη σεζόν, ώστε να ξεκινήσετε τις επιθυμητές δραστηριότητες στο τέλος του παιχνιδιού.

Ολοκλήρωση της ιστορίας του Worldsoul Saga

Αυτή η σεζόν είναι πολύ μεγάλη για ένα μόνο μέρος. Κάθε μέρος προσθέτει μια μεγάλη ιστορία. Οι παίκτες θα δουν νέα μέρη, αγώνες και τρόπους παιχνιδιού που κάνουν το World of Warcraft ακόμα καλύτερο. Με το HuskyBoost – θα απολαύσετε την πλήρη απόλαυση του παιχνιδιού αυτή τη σεζόν χωρίς δυσκολίες, σπαταλώντας νεύρα σκοτώνοντας θανατηφόρα αφεντικά ή ολοκληρώνοντας δύσκολες διαδρομές.

Worldsoul Saga WoW ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης για αυτά τα μέρη δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά θα συμβούν τα επόμενα χρόνια μετά την ένατη επέκταση του WoW, DF. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο για να σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Προς το παρόν, μπορείτε να προπαραγγείλετε μερικές από τις προωθήσεις μας για να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για αυτήν την κυκλοφορία. Το HuskyBoost θα σας βοηθήσει.