Skip to content

WoW the War Within Υπηρεσίες Ωθηση

HomeWoW Worldsoul Saga – The War Within

Γεια σας, αγαπητέ πελάτη. Το όνομά μου είναι βιβλιοθηκάριος Χάσκυ. Και θα σας πω για την εξαιρετική επέκταση The War Within, η οποία είναι ένα νέο μέρος του δημοφιλούς παιχνιδιού World of Warcraft και θα κυκλοφορήσει μετά το τέλος του τρέχοντος τμήματος επέκτασης του DF.

Έχουμε προετοιμάσει πολλές μοναδικές, ποιοτικές και προσιτές υπηρεσίες για αυτήν την επέκταση, οπότε προπαραγγείλετε μερικές από αυτές τώρα.

ImageSKUSummaryLinkTags
Buy Account Name and Surname Change Service
Any Battle net account name change service
Character Transfer possibility from another accounts
Customer’s Choice
Go to the page01. TOP 2
Hourly Driving of your Character
Leave all your daily stuff to Huskyboost
Totally custom offer
Go to the page02. TOP 3
Rent (Hire) a a Pro. Player
Play with top rating player from PvE or PvP
Any role, class and spec for your group
Flexible schedule
Go to the page02. TOP 3

Αυτή η επέκταση είναι ένα από τα νέα μέρη που κάνει η Blizzard για τα εικοστά γενέθλια αυτού του δημοφιλούς παιχνιδιού. Όλοι το λατρεύουμε και η νέα επέκταση είναι σαν ένα πραγματικά ωραίο δώρο για αυτό. Δεν είναι απλώς ένα νέο παιχνίδι, αλλά η αρχή μιας μεγάλης ιστορίας που ονομάζεται Worldsoul Saga. Το HuskyBoost έχει ετοιμάσει πολλά πλεονεκτήματα για εσάς, γι’ αυτό παραγγείλετε το boost μας τώρα για να γίνετε κορυφαίος παίκτης στην επερχόμενη επέκταση αυτού του υπέροχου παιχνιδιού.

Νέο περιεχόμενο στο WoW The War Within & ενίσχυση των υπηρεσιών

Οι παίκτες θα πάνε βαθιά στις χώρες του θρυλικού Azeroth. Θα βρουν νέα υπόγεια μέρη και θα γνωρίσουν παλιούς πολιτισμούς. Θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες παραδόσεις για να ασχοληθείτε. Θα συναντήσετε τους Earthen Dwarves, μια νέα ομάδα στην οποία μπορούν να ενταχθούν, και θα πολεμήσετε ενάντια στους Νερούβιους του θανατηφόρου Azj-Kahet.

Ενίσχυση εξερεύνησης για περιοχές σε War Within WoW

Έτσι, στο προηγούμενο θέμα, έχουμε συζητήσει ότι θα υπάρχει πολύ νέο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων περιοχών gaming. Για αυτές τις περιοχές, απαιτείται να έχετε έναν επαγγελματία HuskyBoost, καθώς θα χρειαστεί πολύς χρόνος και θα είναι δύσκολο να ξεκλειδώσετε όλους τους νέους χάρτες (συμπεριλαμβανομένης της θανάτωσης όχλων, της ολοκλήρωσης εκδρομών και για τα δύο μπουντρούμια & επιδρομές και πολλά άλλα). Θα υπάρχουν νέες περιοχές σε αυτήν την επέκταση, οπότε μπορείτε να δείτε τη λίστα με αυτές εδώ στο HuskyBoost:

  • Ζώνη παιχνιδιού Isle of Dorn κάτω από το Khaz Algar;
  • Ζώνη παιχνιδιού Ringing Deeps κάτω από τον Khaz Algar;
  • Ζώνη παιχνιδιού Hallowfall κάτω από το Ringing Deeps.

Ενίσχυση του Delves στη νέα επέκταση WoW σε φθηνή τιμή

Το παιχνίδι θα έχει νέα χαρακτηριστικά όπως Delves, που είναι σύντομες περιπέτειες για έναν έως πέντε παίκτες με καταπληκτικές ανταμοιβές, Warbands για να μοιράζεστε πράγματα μεταξύ χαρακτήρων, νέους τρόπους πτήσης σε βάσεις, νέα μπουντρούμια και επιδρομές και το σύστημα Hero Talents για περισσότερους τρόπους κάντε τον χαρακτήρα σας μοναδικό.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες ενίσχυσης, επομένως ρίξτε μια ματιά στις προσφορές HuskyBoost για περισσότερες λεπτομέρειες. Εκεί, θα βρείτε τι θα λάβετε για ενίσχυση, τυχόν πρόσθετες επιλογές, μια δωρεάν επιλογή Ζωντανής ροής και απαιτήσεις που πρέπει να τηρούνται εάν θέλετε να έχετε την ώθησή μας.

Πλήρης ολοκλήρωση της επέκτασης του War Within με το HuskyBoost

Η ολοκλήρωση της πλήρους επέκτασης θα μας πάρει λίγο χρόνο. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η επέκταση για εσάς από τους ενισχυτές μας, έρχονται ακόμη δύο μέρη:

  • Μεσάνυχτα για WoW;
  • Ο Τελευταίος Τιτάνας.

Το Midnight θα φέρει τους παίκτες πίσω στον Παλιό Κόσμο και τον Quel’Thalas για να πολεμήσουν ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις του Void και στο Sunwell. Θα είναι προκλητικό, οπότε πιθανότατα θα θέλατε να παραγγείλετε το HuskyBoost για αυτό. Θα φροντίσουμε για τις δολοφονίες και θα μείνετε με θετική διάθεση, απόλαυση, νέα αντικείμενα, επίπεδα και πολλά άλλα.

Ολοκλήρωση τελικού τμήματος για νέα επέκταση WoW

Το τελευταίο μέρος που ονομάζεται The Last Titan, θα μεταφέρει τους παίκτες στο Northrend (brrr.. τόσο κρύο) για να συναντήσουν ξανά τους Τιτάνες και να ανακαλύψουν ένα μεγάλο μυστικό. Θα μάθετε πολλά για αυτούς. προσέχετε τις παραδόσεις. Αυτά τα μέρη του παιχνιδιού έχουν σκοπό να κάνουν την ιστορία του World of Warcraft ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι οι προσφορές μας HuskyBoost για αυτήν την επέκταση και όλα τα μέρη – όλα μπορούν να ολοκληρωθούν (ακόμα και πακέτα) για να ισοπεδώσετε τον χαρακτήρα σας στο καπάκι και να του δώσετε τα πιο ισχυρά αντικείμενα (υψηλά επίπεδα).