Skip to content

Servicii de stimulare a Teamfight Tactics

Servicii de stimulare a tacticilor de luptă în echipă

~34000 de recenzii pozitive verificate. Peste 50000 de amplificatoare online în fiecare zi. Timp mediu de începere: 15 minute

Home – Teamfight Tactics Services

Bună, dragă client. Numele meu este Bibliotecarul Husky. Permiteți-mi să vă spun despre serviciile noastre nebunești de stimulare pentru Teamfight Tactics. Ei permit unui jucător foarte bun să vă folosească contul de joc pentru a vă ajuta să ajungeți la un rang mai bun. Acest jucător minunat este cunoscut sub numele de booster sau booster Husky Boost. Lăsați HuskyBoost să vă ajute să vă nivelați contul în TFT cu ușurință.

ImageSKUSummaryLinkTags
TFT HyperRoll
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
TFT Coaching
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
TFT Net Wins
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
TFT Duo Elo
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
TFT Placement
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
Elo League
⏳ Start: 30 min.
Go to the page00. TOP 1

Obțineți HuskyBoost booster pentru o creștere ușoară în Teamfight Tactics

Alegem doar cei mai buni jucători pentru a vă oferi un impuls de calitate superioară pentru acest joc și pentru toate celelalte jocuri. Toți membrii echipei noastre trebuie să demonstreze că sunt în primele rânduri ale Diamond League sau chiar mai sus. Acești profesioniști știu deja să câștige multe și să ajungă rapid pe primul loc. Veți avea șansa de a discuta (prin chat web 24/7) cu un expert și de a pune întrebări despre boost.

Coaching în TFT de la jucători de top

Veți învăța de la unii dintre cei mai buni jucători Teamflight Tactics din jur. Vă vor învăța tot ce trebuie să știți despre joc, cum ar fi strategiile populare actuale, cele mai bune echipe de ales și cel mai inteligent mod de a juca fiecare joc. Trainerii noștri (dacă îi puteți numi așa) sunt experți și vă vor face mult mai buni în timpul acestor lecții. După terminarea lecțiilor, veți putea să urcați singuri. Veți putea face totul singur.

Boost ușor pentru nivelarea modului clasat în TFT

Acest joc minunat are un mod de joc special cu niveluri și secțiuni la fel ca LoL. Trebuie să te descurci bine în acest mod pentru a obține premii grozave la sfârșitul sezonului. Dar trecerea în sus nu este ușoară pentru că poți avea coechipieri răi, poți rămâne fără timp sau pur și simplu poți avea ghinion. De aceea am început serviciul nostru de nivelare la cele mai accesibile prețuri.

Boostul HyperRoll pentru Teamfight Tactics este extrem de ieftin

Hyper Roll este un experiment în jocul TFT care a început nu cu mult timp în urmă ca parte a celei de-a cincea serii de jocuri numită Reckoning. Hyper Roll este o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a juca. Iar boosterele noastre vă pot ajuta în acest sens – booster ușor pentru Hyperroll, nu vă faceți griji. Finalizarea comenzii este garantată – nu vă faceți griji.