Skip to content

Servicii de stimulare SWTOR

Servicii de stimulare SWTOR

~34000 de recenzii pozitive verificate. Peste 50000 de amplificatoare online în fiecare zi. Timp mediu de începere: 15 minute

Home – SWTOR

Salutare? Numele meu este Bibliotecarul Husky. Căutați servicii fantastice de stimulare SWTOR pentru fantasticul Star Wars: The Old Republic? Ma bucur sa aud. Acesta este un joc excelent care este popular cu unii dintre jucători. Nu voi spune că baza de jucători a acestui joc este mică, dar să subliniem doar faptul că întreaga comunitate a seriei Star Wars conține milioane de oameni.

ImageSKUSummaryLinkTags
Hourly Driving in SWTOR
⏳ Start: 30 min.
Go to the page01. TOP 2
SWTOR Power Level Boost Service
⏳ Start: 30 min.

Your character level will be boosted quickly.

Go to the page01. TOP 2

SWTOR este un joc competitiv multiplayer interesant care poate fi inclus în genul RP. RP înseamnă RolePlay, dar acesta este și MMO-RPG bazat pe o cunoscută serie Star Wars. Primul anunț al acestui joc a venit în 2008, pentru a fi exact douăzeci și unu octombrie.

Totul s-a întâmplat la evenimentul pe invitație pentru lucrătorii presei. În cele din urmă, a fost lansat pentru platforma Windows în 2011, douăzeci de decembrie. Jucătorii au avut acces anticipat la acest joc înainte de lansarea oficială timp de o săptămână. A fost interesant; dezvoltatorii au primit o mulțime de feedback de la jucători, cărora le-a plăcut. Fiind un joc MMO-RPG, necesită multă investiție personală din partea jucătorilor.

Avantajele SWTOR boost

Pentru a-ți câștiga nivelul de caracter și a obține niște obiecte unice, monedă etc., trebuie să petreci săptămâni, dacă nu luni. Timpul este neprețuit și este întotdeauna mai bine să-l economisiți folosind serviciile noastre HuskyBoost. De exemplu, facem diverse servicii pentru SWTOR, câștigându-ți nivelul de putere, ceea ce este întotdeauna bine, deoarece îți poți face personajul cât mai puternic posibil.

Este timpul să atingeți nivelul maxim al personajului tău cu ajutorul profesioniștilor Husky. Vă rugăm să aruncați o privire la toate serviciile noastre, să alegeți-l pe cel dorit și să faceți comanda. Contactați-ne pentru orice detalii chiar și despre comenzile personalizate prin chat web. Suntem mereu aici pentru tine 24/7.

Lumea fanteziei în SWTOR

Descoperirea lumii fantasticului Star Wars în SWTOR nu este atât de ușoară pe cât pare. Chiar și jucătorii profesioniști se luptă cu unele dintre activitățile de joc. Nici măcar nu menționez jucătorii obișnuiți sau cei dintre noi care tocmai au început să joace acest joc. Necesită mult efort și investiție de timp. Aduceți-vă cavalerul Jedi sau chiar războinicul Sith să-i ridice la nivelul maxim acum, cu ajutorul serviciilor noastre. Vă oferim economii de timp nebunești și vă puteți bucura de recompense & niveluri fără a depune niciun efort.

Este întotdeauna mai bine să vă concentrați pe activități plăcute în loc să vă pierdeți timpul cu agricultură și amp; resurse de măcinare și XP. Vă recomandăm insistent să alegeți serviciul nostru pentru nivelare sau orice alt serviciu pentru SWTOR, deoarece avem o reputație nebună și cele mai mici prețuri. Nu numai asta, dar oferim și servicii de calitate excelentă, cu un timp de livrare rapid.

Nivelul maxim în SWTOR

Imediat după lansarea acestui joc, jucătorii le cerea să pună cel puțin o sută de ore în joc pentru a obține nivelul maxim al personajului. Din fericire, dezvoltatorii au făcut-o mult mai ușor în acești ani, iar acum este mai accesibil pentru jucătorii obișnuiți. În zilele noastre, îți va lua până la cincizeci de ore pentru a obține nivelul maxim al caracterului, ceea ce este perfect pentru jocul MMO-RPG. Vorbind despre asta, pentru fiecare personaj, nivelul maxim este de șaptezeci și cinci.

Profesioniștii noștri sunt aici pentru a vă duce la acest nivel cât mai curând posibil, fără să depuneți niciun efort în el. Acest lucru este ușor pentru noi și pentru dvs. să faceți comanda. Făcând clic pe butonul mouse-ului, vei fi recompensat cu o cantitate mare de XP și alte recompense pe care jocul ți le va oferi în cele din urmă pentru a atinge nivelul maxim al caracterului. Nu este nevoie să mai așteptați; face comanda acum.

Există o varietate de puncte pe care le puteți începe cu creșterea SWTOR

În noua actualizare a jocului 6.0, ne putem începe călătoria în lumea Star Wars cu un personaj de primul nivel. Sau cu niveluri şaizeci & șaptezeci. Ține minte că, dacă începi cu nivelul maxim de șaptezeci, va fi o perspectivă tentantă pentru tine. Vreau să vă spun despre punctele de plecare în SWTOR, astfel încât să aveți multe cunoștințe despre el.

Vă recomandăm insistent să începeți călătoria în SWTOR de la primul nivel. Acest lucru va face ca toate activitățile și expansiunile să fie mai plăcute și distractive.
Începând de la primul nivel Pentru cei care vor începe jocul de la primul nivel, puteți juca povești din Clasa Origine. Puncte de inflamație, activități PvP, operațiuni și eroism. Cu el, vei fi accesibil și la noile expansiuni de joc.

Boost ușor pentru SWTOR

Dacă alegeți să începeți de la nivelul șaizeci, trebuie să utilizați numai jetoane. De asemenea, nu puteți obține acces la expansiuni în general, ceea ce este destul de trist. Vei putea juca orice, cu excepția expansiunilor, dacă te vei confrunta cu un joc cu un nivel de șaptezeci, aceleași reguli ca și pentru nivelul șaizeci. Dar veți fi restricționat pentru toate activitățile, în afară de extinderi.

Deci, de ce parte ești? Distrugeți ultimele rămășițe de speranță în numele puternicului Imperiu Sith? Sau poate încercând să păstrați lumina în acest întuneric nesfârșit ca un erou al Republicii? Poate că cauți o oportunitate de a te răzvrăti și de a sabota facțiunea din interior? Ai de gând să acționezi singur sau aduni deja camarazi de pe toate planetele pe care ai fost vreodată?