Skip to content

Legends of Runeterra Îmbunătățirea Serviciilor

Home – Legends of Runeterra

Ce este bun, drag client? Numele meu este Bibliotecarul Husky. Permiteți-mi să vă povestesc despre serviciile noastre excelente de stimulare a LoR. Aici, putem acoperi toate activitățile dorite în acest joc (finalizare) cu prețuri corecte, suport 24/7 și multe alte avantaje. Aflați acum în acest articol și verificați serviciile noastre de stimulare (ofertele) pe această pagină.

ImageSKUSummaryLinkTags
Gauntlet in LoR
⏳ Start: 30 min.

Successful completion of 1 to 7 victories;

Go to the page02. TOP 3
Expedition in LoR
⏳ Start: 30 min.

Reach the needed victories after purchasing (six or seven);

Go to the page02. TOP 3
Ranked Wins in LoR
⏳ Start: 30 min.

Desired number of victories;

Go to the page02. TOP 3
Rank Boost
⏳ Start: 30 min.

Receive any rank you want;

Go to the page01. TOP 2

Riot Games, creatorii popularului joc LoL, au creat și lansat acest joc. Au făcut și alte jocuri precum Valorant și TFT. Acest joc are loc în universul LoL și oferă jucătorilor șansa de a se juca cu eroii lor preferați într-un mod nou, folosind cărți pentru a lupta. Și hei – cea mai bună opțiune pentru a obține succes în acest joc este să comandați serviciile noastre de amplificare HuskyBoost.

Rapid & boost ieftin Legends of Runeterra cu HuskyBoost

În joc, treci prin diferite runde. Cu fiecare rundă nouă, primești un mana și o carte nouă. Dacă ai simbolul atacului, poți să-ți scoți unitățile, să folosești magia, să începi o luptă sau să alegi să nu faci nimic. Toată lumea începe jocul cu douăzeci de puncte pentru sănătate (HP). Scopul principal este de a elimina toate punctele de sănătate (HP) ale adversarului tău. Și HuskyBoost vă va antrena pentru acest joc, astfel încât să puteți deveni un jucător cu adevărat grozav de LoR în cel mai scurt timp.

Impulsarea misiunilor în LoR

În acest joc, vei găsi ceva numit Misiuni. Acestea sunt sarcini speciale pe care le puteți face în timp ce jucați jocuri pentru a obține puncte de experiență (XP) și premii grozave (recompense de vârf). Nu trebuie să termini aceste misiuni dintr-o singură mișcare; le puteți distribui pe mai multe jocuri, indiferent dacă jucați împotriva altor persoane (jucător-versus-jucător) sau computerului (jucător-versus-mediu). Dar amintiți-vă, unele misiuni ar putea avea nevoie să jucați un anumit tip de joc sau s-ar putea să le treceți mai repede dacă jucați jocurile pe care vi le spun.

Jocul în sine folosește ceva numit sistem Mana pentru cărți de joc. Gândește-te la mana ca la energia ta de a juca cărți. Începi cu un singur mana când începe jocul, dar pe măsură ce continui să joci, primești din ce în ce mai mult mana de folosit. HuskyBoost poate finaliza orice misiune dorită în acest joc – pur și simplu comandați boostul nostru și vom începe să lucrăm la el cât mai repede posibil.

Coaching pentru Legends of Runeterra

Riot Games (dezvoltatorii acestui joc, doar o reamintire rapidă) au adus modalități noi Standard și Eternal de a juca acest joc, oferind jucătorilor mai multe opțiuni de distracție pentru a deveni luptători de cărți as. Pentru începători (jucătorii care tocmai au început să joace), există o mulțime de sugestii utile de luat, care fac jocul și mai bun, deoarece este plin de mișcări dificile și gândire profundă. De asemenea, verificați serviciile noastre de stimulare pentru coaching dacă sunteți nou în acest joc. Vă vom ajuta rapid să intrați în acest joc și veți deveni foarte repede un profesionist.

LoR The Path of Champions servicii de stimulare ieftine

Aceasta este principala activitate PvE din acest joc, care vă va oferi o mulțime de XP-uri (puncte de experiență) pentru a vă ridica la nivel eroii, o mulțime de articole grozave, experiență de joc în general și multe altele. Iată lista de servicii de stimulare pe care le putem oferi pentru această activitate:

  • Îmbunătățire de la început: imediat ce ai terminat introducerea acestui joc, vom trece rapid la Labs. Acolo, cunoscutul personaj numit Jinx ne va arăta unde să mergem pentru a începe să câștigăm XP-uri și obiecte.
  • Boost de explorare a hărții: vom debloca toate terenurile Runeterra, vom verifica câteva misiuni și vom alege câteva campanii ale campionului.
  • Selectarea campionului: după finalizarea misiunii Jinx & obținând fragmentele campionului (pentru a accesa noi eroi), putem trece la explorarea poveștilor unice ale acestora și la finalizarea misiunilor.
  • Aventurile lumii & campaniile campionului: finalizați misiunile călătorind în întreaga lume, obținând obiecte nebunești, XP-uri și multe altele.
  • Mărirea nivelului pentru LoR: dacă nivelul eroului tău este ridicat, primești articole mai mari, așa că vom profita de această oportunitate și vom crește nivelul eroului tău până la maxim. Mulți mai provocatori și articole mai mari sunt garantate.
  • Folosind fragmente ale campionului: vei câștiga o mulțime de stele și puteri ale acestora pentru a-ți spori abilitățile eroului.

LoR este liber să joace?

Acest joc este lăudat pentru noua modalitate de a juca, cât de ușor este să obțineți cărți fără a cheltui bani (donații) și pentru lumea sa de joc care este drăguță pentru cei care nu vor să plătească pentru a juca. De când a început în aprilie 2020, le-a permis jucătorilor să joace gratuit, câștigând bani vânzând extra distractive, nu lucruri pe care trebuie să le ai pentru a juca.