Skip to content

EA Sports FC 24 Υπηρεσίες ενίσχυσης

Home – EA Sports FC 24

Τι συμβαίνει, αγαπητέ πελάτη; Το όνομά μου είναι βιβλιοθηκάριος Χάσκυ. Γίνετε καλύτεροι στο EA Sports FC με τη βοήθεια του HuskyBoost. Η ομάδα μας Husky μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Μπορείτε να λάβετε πολλές ανταμοιβές, να τα καταφέρετε καλύτερα στο FUT και να κερδίσετε περισσότερα σε αγώνες (δράφτ) και μάχες με λειτουργία ομάδας. Εγγραφείτε στην κορυφαία λίστα παικτών και δημιουργήστε μια καταπληκτική ομάδα με τη βοήθειά μας στο HuskyBoost.

ImageSKUSummaryLinkTags
Champions Playoffs
⏳ Start: 30 min.

Chosen number of triumphs;

Go to the page02. TOP 3
Weekend League
⏳ Start: 30 min.

Every FIFA Ultimate Team Coin and Rewards are secured during the fulfillment.

Go to the page02. TOP 3
Level Up Objectives
⏳ Start: 30 min.

Select the desired amount of time to be dedicated to accomplishing Objectives;

Go to the page02. TOP 3
Volta Football
⏳ Start: 30 min.

Desired tier achieved in Volta Football;

Go to the page02. TOP 3
Starter Squad
⏳ Start: 30 min.

A complete beginner’s team, suitable for competing in Division Rivals, FIFA Ultimate Team Champs, and other game formats;

Go to the page02. TOP 3
Squad Builder
⏳ Start: 30 min.

A specific tutorial outlining the steps to create a successful meta team;

Go to the page02. TOP 3
FUT Champions Finals Monthly Subscription
⏳ Start: 30 min.

Four weeks of nonstop FIFA Ultimate Team Finals games every reset, with a 100% chance to receive a rank three;

Go to the page02. TOP 3
Evolutions Player
⏳ Start: 30 min.

Your footballer will reach the selected Evolutions Lvl;

Go to the page02. TOP 3
Squad Battles
⏳ Start: 30 min.

Gained a maximum of forty victories in Squad Battles;

Go to the page02. TOP 3
Play with Pro in FC 24
⏳ Start: 30 min.

The selected number of hours you will spend participating in the Play with the Professionals;

Go to the page02. TOP 3
FUT Draft
⏳ Start: 30 min.

Selected number of victories in the virtual draft;

Go to the page02. TOP 3
Divisions Rivals Points
⏳ Start: 30 min.

Achieve twelve hundred and fifty points in the Divisions Rivals;

Go to the page02. TOP 3
Divisions Rivals
⏳ Start: 30 min.

We will reach the rank you want;

Go to the page02. TOP 3
Coaching in FC 24
⏳ Start: 30 min.

The selected amount of mentoring time finished;

Go to the page02. TOP 3
FUT Champions Playoffs and Qualifiers
⏳ Start: 30 min.

The number of victories influences the potential prizes in FUT Champs;

Go to the page01. TOP 2
FUT Champions Finals
⏳ Start: 30 min.

Archive the preferred number of victories in the Finals;

Go to the page01. TOP 2
Coins in FC 24
⏳ Start: 30 min.

The preferred amount of Electronic Arts FC currency received.

Go to the page01. TOP 2

Όταν λαμβάνετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες ενίσχυσης για αυτό το παιχνίδι, ένας πολύ καλός παίκτης θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στην κατάταξη, να ολοκληρώσετε τις προκλήσεις, να αποκτήσετε επιτεύγματα (υπάρχουν πολλά) και να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το τι κάνουμε για εσάς εξαρτάται από το τι μας ζητάτε. Μερικά πράγματα μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή μπορείτε να τα κάνετε μαζί μας.

Γρήγορη ενίσχυση EA Sports FC 24 με το HuskyBoost

Μπορούμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία επιθυμείτε για αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Η HuskyBoost ετοίμασε τη λίστα με τις δραστηριότητες που ολοκληρώθηκαν για την ενίσχυση του FC 24, οπότε ρίξτε μια ματιά στη λίστα:

  • Ενίσχυση για οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού: Μπορείτε να παραγγείλετε διαφορετικούς τρόπους, όπως να είστε μέλος ενός συλλόγου, να διαχειρίζεστε μια ομάδα, να παίζετε ως ένας παίκτης ή να δημιουργείτε την απόλυτη ομάδα με το HuskyBoost. Μπορείτε επίσης να παίξετε φιλικά παιχνίδια, να συμμετάσχετε σε πρωταθλήματα, να δημιουργήσετε ντραφτ, να ανταγωνιστείτε με αντιπάλους, να συμμετάσχετε σε τουρνουά, να ολοκληρώσετε εργασίες, να πολεμήσετε σε μάχες ομάδας και να δημιουργήσετε ομάδες σε προκλήσεις. Όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι διαθέσιμες για παραγγελία στο HuskyBoost.
  • Ενίσχυση βοήθειας για προσφορές & οικονομικά: Λαμβάνετε ειδικές προσφορές εάν συμμετέχετε στο EA Play. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους, να ανοίξετε πακέτα και να κάνετε συναλλαγές για να κερδίσετε νομίσματα. Χρειάζεστε να καλλιεργήσετε μερικά XP; Ρωτήστε το HuskyBoost.
  • Ολοκλήρωση ομάδας: Αυτό το μέρος αφορά τις δεξιότητες της ομάδας σας, το πόσο καλά συνεργάζονται, τον τρόπο που δημιουργείτε την ομάδα σας και το πόσο καλή είναι η ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να φτιάξετε μια δυνατή ομάδα παραγγέλνοντας Coaching για αυτό το παιχνίδι από εμάς – HuskyBoost.
  • Ολοκλήρωση της λειτουργίας Πρωταθλητές: Σε αυτόν τον τύπο δραστηριότητας, έχετε ένα ημερολόγιο που πρέπει να ακολουθήσετε, έναν τρόπο να προκριθείτε σε παιχνίδια, επιλογές παικτών και βραβεία για να κερδίσετε. Αφήστε το Husky Pro να σας βοηθήσει με αυτό και να φτάσετε στα καλύτερα μέρη σε αυτό.
  • Ολοκλήρωση εκδηλώσεων: Το παιχνίδι έχει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνεργάζεται με μεγάλες επωνυμίες όπως η Nike και άλλες, οπότε όταν πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις, μπορεί να λάβετε μερικά συναρπαστικά, μοναδικά αντικείμενα, αλλά είναι συχνά δύσκολο να τα αποκτήσετε, άρα καλύτερα παραγγείλετε το boost μας.

Εισπέδωση EA Sports FC 24 σε οποιαδήποτε επιθυμητή πλατφόρμα

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθειά μας είτε παίζετε σε υπολογιστή (PC) είτε σε κονσόλα. Το HuskyBoost θα ξεκινήσει να εργάζεται για την παραγγελία σας μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημιουργία του, επομένως παραγγείλτε από εμάς τώρα, παρακαλούμε.

Χρόνος ολοκλήρωσης για την ενίσχυση του EA Sports FC 24

Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται από την κατάταξη που θέλετε, με τι χρειάζεστε βοήθεια και πόσο δύσκολη είναι η πρόκληση. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες ή μερικές ημέρες. Ειλικρινά, το HuskyBoost δίνει προτεραιότητα στο να έχει τον ταχύτερο χρόνο ολοκλήρωσης, επομένως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το συντομότερο δυνατό.

Πραγματικές ομάδες ποδοσφαίρου στην EA FC

Αυτό το παιχνίδι έχει πραγματικά πολλές πραγματικές ομάδες και παίκτες, ακόμη και χωρίς το όνομα της FIFA. Μπορείτε να παίξετε με περισσότερους από δεκαεννιά χιλιάδες παίκτες, επτακόσιες ομάδες, εκατό στάδια και τριάντα πρωταθλήματα. Αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνίδι. Άρα, η εύρεση ομάδας δεν είναι πρόβλημα. Και με τις προσφορές μας HuskyBoost για αυτό το παιχνίδι, θα αποκτήσετε γρήγορα τους παίκτες, το προσωπικό και τα επιτεύγματα που θέλετε!

Η απόλυτη ομάδα στην ενίσχυση της EA FC

Το παιχνίδι έχει όλα τα modes που μας αρέσουν, συμπεριλαμβανομένου του πολύ δημοφιλούς τύπου Ultimate ομάδων. Έχουν κάνει μερικές καλές αλλαγές, όπως την προσθήκη γυναικών παικτών σε αυτές. Αν θέλετε να αποκτήσετε τους καλύτερους παίκτες και τα βραβεία γρήγορα και χωρίς πολλή δουλειά, οι υπηρεσίες μας FC 24 HuskyBoost.

Το Ultimate Team Boost βοηθά σε δίκαιη τιμή.

Στο Ultimate Team, μπορείτε να κάνετε τους αγαπημένους σας παίκτες ακόμα καλύτερους. Ολοκληρώνοντας στόχους, μπορείτε να ενισχύσετε τις δεξιότητές τους, να αυξήσετε τις αξιολογήσεις τους και ακόμη και να αλλάξετε την εμφάνισή τους. Αφήστε το HuskyBoost να σας βοηθήσει με αυτό. ελέγξτε τις προσφορές μας.

Γιατί το παιχνίδι ονομάζεται EA Sports FC;

Δεν είμαστε σίγουροι για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται ότι η Electronic Arts και η FIFA δεν συνεργάζονται πλέον, ακόμη και μετά από τριάντα χρόνια. Η Electronic Arts έπρεπε να αλλάξει το όνομα του ποδοσφαιρικού τους παιχνιδιού επειδή δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει πλέον το όνομα της FIFA, οπότε τώρα ονομάζεται αυτό που λέγεται. Αλλά πραγματικά, το παιχνίδι είναι λίγο πολύ το ίδιο με πριν, με το gameplay που όλοι γνωρίζουμε. Μιλώντας για το παιχνίδι – οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σε αυτό – οπότε παραγγείλετε το Husky boost τώρα.

Η διαφορά της EA Sports FC από τα προηγούμενα παιχνίδια

Ίσως πιστεύετε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό επειδή έχει νέο όνομα, αλλά δεν είναι. Οι φίλοι των παλιών παιχνιδιών, μην ανησυχείτε! Το παιχνίδι είναι σχεδόν το ίδιο. Εξακολουθεί να έχει τη λειτουργία που ονομάζεται Ultimate for Teams και μια λειτουργία που ονομάζεται Career, καθώς και άλλα πράγματα. Το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά έχει πολλές μικρές ενημερώσεις που κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ρίξτε μια ματιά στις ενισχυτικές προσφορές που έχουμε ετοιμάσει σε αυτήν τη σελίδα. Το HuskyBoost θα σας βοηθήσει να επιτύχετε οποιαδήποτε επιθυμητή εργασία.