Skip to content

Destiny 2 Sezonul serviciilor Wish Boost

HomeDestiny 2 – Season of the Wish

Bună ziua, dragă client. Numele meu este Bibliotecarul Husky. Destiny 2 Season of the Wish marchează al 23-lea și ultimul capitol din Destiny 2 și este a patra parte a seriei Lightfall. Include o mulțime de conținut nou, cum ar fi echipamente, activități, locații și multe altele. Așa că aruncați o privire la serviciul nostru de stimulare pentru asta – vă pregătim.

ImageSKUSummaryLinkTags
Season of the Wish Dungeon Week One
Exclusive Week One badge
Get a great emblem
Many options available
Go to the page01. TOP 2
Season of the Wish Dungeon Solo Flawless
Choose completion options
Get exclusive emblem

Completion for the dungeon of the season on the release date.

Go to the page01. TOP 2
Season of the Wish Dungeon Day One
Rare Dungeon Report Badge
Get a great emblem
Many options available
Go to the page01. TOP 2
Hourly Driving in Destiny 2
Hire a professional player or fireteam
Any Custom request – you are the Boss
Selfplay (Sherpa) and Piloted (Sharing)
Go to the page03. TOP 4

Sezonul în sine a început pe 28 noiembrie 2023 și se va încheia pe 27 februarie 2024. Da! În acest sezon, veți întâlni eroi numiți Guardians (cunoscuți), oameni din Ultimul oraș (care este o locație nouă în acest sezon) și prietenii lor numiți The Guardian. Există și grupuri precum:

  • Un grup numit Hive.
  • Un grup numit Scorn.
  • Un grup numit Vex.
  • Un grup numit Worms.

Vei întâlni diverse ființe precum Ahamkara, Trezit, Fantome, Oameni și Purtători de Lumină. Un loc important de data aceasta este Orașul Visat și există și o nouă armă de încercat – un arc de luptă. L-ai văzut deja? Este uimitor! Va fi cu siguranță o armă superioară în acest sezon.

Data lansării sezonului Wish în Destiny 2 & Boost detalii pentru aceasta

După cum am menționat anterior, acest sezon nebun va fi lansat în curând! Mai exact, pe 28 noiembrie 2023. Cel mai probabil, Bungoe va întâmpina unele dificultăți tehnice din cauza lansării unui nou sezon, deoarece mulți jucători ar dori să-l verifice – iar serverul va fi oprit pentru o anumită perioadă de timp. Dar nu vă faceți griji – nu este o problemă pentru amplificatoarele HuskyBoost. Suntem 100% pregătiți pentru orice dificultăți și vom finaliza boostul cât mai curând posibil.

Setare pentru actualizarea sezonului Wish – finalizare rapidă cu HuskyBoost

Vorbind despre locația și tema acestui sezon, este un oraș frumos numit Dreaming. Deci, ce știm despre orașe în jocuri? Ca în Cyberpunk – NightCity – este frumos, nu? Dar nu ai văzut încă Orașul Visat! Este uimitor, iar această locație include o mulțime de articole, secrete de rulare și multe altele. Deci, lăsați HuskyBoost să vă ajute să îl explorați.

Gardienii Riven în noua actualizare Destiny 2

Din câte știm până acum (imagini promoționale pe site-ul oficial Destiny 2), vor fi trei gardieni cu Riven. Ultimul gardian poate fi cunoscut sub numele de Ahamkara. Deci, posibilitatea ca ei să fie în alianță este suficient de mare. HuskyBoost va urmări întotdeauna știrile despre sezon, așa că veți fi notificat aici despre noile zvonuri despre sezonul viitor.

Încărcarea echipamentului pentru Destiny 2 Season of the Wish – comandați de la noi

Ca întotdeauna, după actualizarea noului sezon, vor exista atât echipamente, cât și echipamente; arme în ea (tematică de sezon). Așa că știm despre arma numită Sunshot – o pușcă de lunetist unică, un arc frumos și excelent și echipament de vârf. HuskyBost îl va primi 100% în inventarul dvs. după ce comandați boostul.

Noul design de armură al sezonului dorințelor din Destiny 2

Armura sezonului va fi în inspirația setului numit Great Hunt. Aruncă o privire undeva în imaginile google. Este un set (design) frumos. De asemenea, schema de culoare pentru designul echipamentului se va referi la sezonul Defiance (pe Google cum arată armura în acest sezon). Vorbind despre actualizările armelor, va exista un nou arc cu un tip de energie cinetică, puști de asalt îmbunătățite și multe altele.

Proaspăt & arme vechi sporind în sezonul Wish Destiny 2

Zvonurile spun că binecunoscuta pușcă automată din prima versiune a lui Destiny 2 numită Khvorotsov va fi returnată în acest sezon. Îmi amintesc că era o pușcă puternică pe vremuri, așa că toată lumea ar fi căutat să o obțină cât mai repede posibil pentru a domina în PvP (jucător-versus-jucător) mai târziu.